Recensies

Wat vinden anderen van Nash Dom?

Ender – 10 jaar oud

Ik wil daarheen omdat het vorige keer superleuk was.
En wat ik het leukst vond waren de spelletjes en het kampvuur en de vrienden die je maakt

Tatiana – moeder van Nina

Mijn dochter Nina houdt van het Nash Dom-kamp en elk jaar is ze weer enthousiast om deel te nemen aan een spannende, liefdevolle, vreugdevolle en avontuurlijke week met de grote familie! Ik heb zelf enkele jaren geleden vrijwilligerswerk gedaan in het kamp en ik weet hoeveel liefde en zorg er in het hart van het kamp zit. Elk kind krijgt deze week een gedenkwaardige en hartverwarmende ervaring met een heleboel verschillende mensen die als een gezin voelen. Als je eenmaal naar het Nash Dom-kamp gaat, wil je elk jaar terugkomen. Ik maak geen grapje! Ik ben er 100% zeker van dat mijn kleinkinderen naar dit kamp zullen gaan 🙂

Nienke – begeleider in Nash Dom

Ik kwam voor het eerst met Nash Dom in aanraking toen mijn zoon deelnam aan het kamp. Toen ik hem weer ophaalde na een hele fijne week voelde de Nash Dom sfeer zo aangenaam dat ik besloot om zelf ook deel te nemen als begeleider. Inmiddels ga ik al heel wat jaren mee en elk jaar is het weer een feestje! 

Renee – stagiaire in Nash Dom

Ik ben altijd met veel plezier mee gegaan naar het Nash Dom kamp als kind en nu ga ik mee als begeleider.
Ik vind Nash Dom super leuk, omdat de sfeer heel gezellig is en iedereen zichzelf kan zijn. Of je nou meer van sport of meer van creatieve dingen houdt, er is altijd een plekje voor iedereen.
Ik heb veel goede herinneringen aan het kamp, bijvoorbeeld aan het spelen van bosspellen, de workshops en de tijd met mijn vrienden. Ik heb heel veel zin om dit jaar weer mee te gaan!