Recensies

Wat vinden anderen van Nash Dom?

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8/5 (9 beoordelingen)
Rated 5,0 out of 5
1 april 2024

Ik ga dit jaar voor de zesde keer mee op kamp. Je leert ieder jaar weer nieuwe mensen kennen en hebt het echt heel gezellig. Elke dag heb je weer een nieuw programma waardoor je geen tijd hebt om je te vervelen. het voelt als een hele grote familie en ieder jaar is het weer een onvergetelijke week.

Aliya
Rated 5,0 out of 5
2 oktober 2023

Ik ben voor het tweede jaar meegeweest en zat allebei deze jaren in de oudste groep. ik vind het super gezellig met iedereen en ik heb veel nieuwe mensen leren kennen via Nash Dom en hiermee ook wel echt vrienden gemaakt. Je verveelt je ook nooit hier! Er is altijd wel wat leuks te doen met de mensen om je heen en je bouwt echt een band met elkaar op.

Moon
Rated 5,0 out of 5
18 augustus 2023

Ik ga al 8 jaar met heel veel plezier naar Nash dom en behoor inmiddels tot de oudste groep. Ieder jaar ontmoet ik weer nieuwe mensen die ik anders nooit was tegen gekomen. Nash dom is heel divers zowel in leeftijden als in achtergronden. Tijdens spellen en workshops aan de knutseltafel ontmoet je veel mensen en aan het einde van de week ben je bevriend met iedereen, inclusief de kampleiding.

Ik vind het leuk aan Nash dom dat er per dag wel een vast programma is, maar dat je deze zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld, welke workshops zal ik volgen? Wat ga ik in het rustuurtje doen? Hoe vullen we de familie tijd in? Er zijn ook vaste activiteiten zoals spellen (streepjescode!) of de sbor (een gezamenlijke afsluiting van iedere dag)

Naast dat leer je ieder jaar weer over het verhaal van Janusz Korczak en het begin van de kinderrechten. Dit jaar was er een hele mooie film gemaakt om het verhaal te vertellen.

In het kort: Nash dom is een heel sociaal kamp, met een divers programma en aandacht voor kinderen en hun rechten. Ook dit jaar heb ik weer genoten.

Wyna
Rated 4,0 out of 5
16 augustus 2023

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens mijn eerste ervaring als begeleiding op het Nash Dom kamp. Veel nieuwe mensen ontmoet en een heleboel gezellige momenten meegemaakt.

Els Venema
Rated 5,0 out of 5
15 augustus 2023

Mijn leukste (kinderkamp) vakantie sinds tijden. Leuke kids, leuke activiteiten, heerlijk eten (thnx Ab and crew!), goede organisatie, ik voelde mij gelijk een deel van de groep, een echte aanrader. Volgend jaar wil ik sowieso weer mee.

Papa Martijn
Rated 5,0 out of 5
15 augustus 2023

Weer een geweldig kamp in 2023! Erg genoten van de kinderen en het superleuke team! Elk jaar is het weer een therapeutische en geest helende gebeurtenis waarbij alles van de buitenwereld even vergeten is en wij met zijn allen worden ondergedompeld in een wereld van het kind zijn.

Kristina
Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2023

Ik heb zelden zoveel liefde en creativiteit bij elkaar gezien als in het Nash Dom kamp 2023 en ik loop toch al een tijdje mee in het leven. Het regende vreselijk veel….niemand werd chagrijnig!! Ik ben blij dit meegemaakt te mogen hebben.

Peter van Helden
Rated 4,0 out of 5
14 augustus 2023

Ik vond het zelf weer een hele gezellige ervaring

Sheun
Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2023

Wat was dit wederom een fantastisch kamp!! Ik heb ervan genoten!! Zoveel warme gevoelens aan over gehouden. Het is jammer dat het maar zo kort duurt.

Joep