Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee met Nash Dom 2023?

De staf

Nienke

Hai, ik ben Nienke, 40 jaar oud en ik ga voor de tiende keer mee op kamp. Samen met Amber doe ik dit jaar de hoofdleiding. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en geef ik muzieklessen aan dreumesen, peuters en kleuters. Ik heb er weer erg veel zin in!
Tot in Nash Dom!!

Amber

Hoi mijn naam is Amber en ik ga dit jaar mee als hoofdleiding op Nash Dom! Super leuk dat je meegaat!! Vorig jaar was ik mee als mama en dat was één van de leukste weken van het jaar voor mij. Ik woon in Amsterdam, werk in de jeugdhulp en vind het super leuk om te voetballen, tennissen en spelletjes te spelen. Tot op het kamp!

Theo

Hallo allemaal, ik ben Theo Cappon en ga met het Nederlandse Nash Dom kamp al 13 jaar mee als een soort kamp opa. Ik heb aan de VU pedagogiek gestudeerd en was 18 jaar docent aan de Pabo. Ik ben al een groot aantal jaren bestuurslid van de Janusz Korczak Stichting. Wij organiseren trouwens ism de hoofdleiding deze Nash Dom kampen. Ik kijk er naar uit om mijn favoriete workshop weer te geven; “ kleine beestjes”

Onze koks 

Onze mama’s 

Pleun

Hoi! Wat super leuk dat je meegaat naar Nash Dom! Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Pleun en ik ga mee als mama op het kamp. In het dagelijks leven studeer ik technische bedrijfskunde en vind ik het leuk om te roeien, met vrienden samen te eten of een rondje te wandelen. Tot snel! Groetjes, Pleun

Renee

Hoi! Ik ben Renée en ik ga dit jaar mee als mama op kamp. Ik studeer Literatuurwetenschap en hou verder veel van buiten zijn, bakken en creatieve dingen! Ik heb er enorm veel zin in. Tot dan!

Onze papa’s