Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee naar Nash Dom 2022?

De staf

Hoofdleiding

Dit jaar zullen Mila, Reina en Nienke samen de hoofdleiding van Nash Dom 2022 hebben.

Ze stellen zichzelf hieronder aan je voor 🙂 

Mila

 

Reina

Dag allemaal, mijn naam is Reina. In 1995 ben ik voor het eerst meegegaan naar het Nash Dom kamp in Rusland. Jarenlang heb ik in de zomer in het kamp gewerkt; als begeleider, hoofdleiding en als materiaalvrouw. Het was geweldig om dit al die jaren mee te maken. Ik ben 2 keer eerder meegegaan naar het Nederlandse Nash Dom kamp. Dat was de eerste keer dat het zomerkamp in Nederland werd georganiseerd en vorig jaar. Beide keren heb ik als kok gewerkt. Naast roeren in potten en pannen ben ik ook dol op zingen en toneelspelen. Dit jaar zal ik samen met Mila en Nienke de hoofdleiding over het kamp hebben. Ik heb er zin in!

Groeten, Reina

Nienke 

In de afgelopen jaren ben ik al vaak mee geweest op kamp; eerst als mama, kok, hoofdleiding en zelfs als materialenvrouw. Dit jaar doe ik een combinatie van twee rollen: in de voorbereidingen help ik mee in de hoofdleiding van het kamp en tijdens het kamp ga ik mee als mama. Ook dit jaar neem ik mijn gitaar weer mee 🙂 In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs met ernstig meervoudig beperkte kinderen en ik geef Muziek op Schootlessen op de muziekschool. 
Ik hou van creatief bezig zijn en van spelletjes!

Tot in Nash Dom!!! 

Theo
Ik ben Theo Cappon. Vanaf 1995 ben ik betrokken bij de Nash Dom kampen. De eerste 25 jaar in Rusland met Nederlandse kinderen en begeleiders.
Nu al 12 jaar een prachtig kamp in Nederland met de echte Nash Dom tradities. Ook dit jaar hoop ik weer als kamp-opa van de partij te zijn. Vele jaren heb ik gewerkt als pedagoog aan de PABO te Haarlem (de oudste van Nederland). Nu lekker met pensioen, maar nog prima actief met allerlei activiteiten van onze Janusz Korczak Stichting waaronder de Nash Dom kampen en ons project in Sao Paolo ( Brazilië).

Aliya

Hoi, mijn naam is Aliya. Ik ben 39 jaar oud. Ik heb twee kinderen die al meerdere keren naar Nash Dom kamp zijn geweest. Deze zomer ga ik ook mee op kamp en daar heb ik heel veel zin in! In mijn dagelijks leven ben ik brand designer en in het kamp zal ik het team ondersteunen als materialenvrouw.
Ik zal mijn best doen om de kinderen in het kamp te helpen om hun creativiteit te ontplooien.

Tot in augustus! Liefs, Aliya

Onze koks 

Stijn 

Hai allemaal, ik ben al heel vaak mee geweest op kamp als kind en dit jaar ga ik voor de tweede keer mee en ga ik helpen in de keuken. Ik heb er erg veel zin in! 

Tot in Nash Dom!

Paula 

Hallo ik ben Paula, 19 jaar oud. Mijn interesses zijn zingen, lezen, piano spelen en het leren van talen. Ik ben al een keer eerder mee geweest naar het Nash Dom kamp als stagiair begeleider. De sfeer van het Nash Dom kamp spreekt mij nog steeds erg aan. Dit jaar ga ik weer mee als een van de begeleiders. Ik kijk er naar uit om er met zijn allen een leuke en gezellige week van te maken!

Onze mama’s 

Jasmine

Ciao! Deze zomer ga ik voor de tweede keer mee op kamp als mama en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik ben 27 jaar oud en ik ben Italiaanse. In mijn dagelijks leven geef ik kookles aan kinderen en werk ik als nanny bij twee leuke gezinnen. Ik ben dol op kunst, lezen, koken, muziek om op te dansen en om leuke buitenactiviteiten met kinderen te doen.

Tot in Nash Dom!!! 💞

Babette

Hoi allemaal, ik ben Babette. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer social work in Nijmegen. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier op een school voor speciaal voortgezet onderwijs gewerkt. Voor mij is dit de tweede keer dat ik meega met het Nash Dom kamp. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten en er samen een mega leuk week van te maken! Tot in Nash Dom 😊

Onze papa’s 

Delano

Hi iedereen! Nashdom 2019 was mijn allereerste kamp, maar dit jaar ben ik ook weer van de partij, uiteraard weer als papa! Ik ben momenteel 28, maar tegen de tijd van Nashdom inmiddels 29, hou enorm van koken, gamen en sporten (hockey!), maar ben van alle markten thuis. Afgelopen kamp was ik namelijk samen met Taeke te vinden bij alles wat te maken had met sport & spel. Ik ben altijd in voor een lach of iets ondernemen, laten we er een top week van maken! Zien we jou in Augustus? Tot dan!

Taeke

Hoi, mijn naam is Taeke, ja een echte Friese naam, maar anders dan mijn naam zou vermoeden, ben ik geen Fries want ik woon al mijn hele leven in Badhoevedorp vlakbij Amsterdam. Ik ben 38 jaar oud en ik werk bij Post NL.

Voetbal is echt mijn ding. Ik speel het zelf, ik fluit wedstrijden, geef voetbaltraining aan jongeren en kinderen en ik zorg ook dat wedstrijden geregeld worden bij mijn voetbalclub. Ik houd naast voetbal ook van allerlei andere sporten en spellen.

Ik heb super veel zin om met jullie het Nash Dom kamp te gaan beleven 😁Tot in augustus !!🙋‍♂️

Maurice

Hoi! Ik ben Maurice en ga dit jaar weer mee op kamp!
Ik ben 31 jaar oud en woon met mijn vriendin samen in Amsterdam. Ik ben werkzaam in de IT en heb een psychologie achtergrond.

In het kamp kan en mag je echt jezelf zijn. Dat geldt voor iedereen in het kamp. We doen leuke spelletjes, creëren mooie momenten en wat vooral belangrijk is, we doen het samen. Ik ga graag weer mee, het is een week waar ik vaak aan terug denk. Tot snel!