Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee op kamp?

Hier maak je alvast kennis met de begeleiders van Nash Dom 2021!
Deze pagina wordt verder aangevuld zodra bekend is wie er allemaal meegaan.

De staf

Hoofdleiding

Dit jaar zullen Alsu en Zosia samen de hoofdleiding van Nash Dom 2021 hebben. In 2016 hebben ze dit ook samen gedaan en ze hebben er weer enorm veel zin in!

Ze stellen zichzelf hieronder voor 🙂 

Alsu

Hi, ik ben Alsu – Nash dom kamp dinosaurus 🦖 🍀
Mijn eerste kamp gebeurde al 20 jaar geleden 😱 in Rusland. Toen ging ik als Mama mee en ik vond het zoooo leuk dat ik al jaren als mama, stagiaire begeleider en hoofdleider ga 💚🍀
Ik ben psycholoog en coach en in het kamp hou ik van van alles regelen en veel spelen.
Tot snel in het Nash dom kamp,

Alsu

Zosia

Ik ben Zosia.
Deze zomer ga ik weer mee op kamp en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik ben al vaak meegeweest op kamp en vind Nash Dom een van de leukste weken van het jaar. Samen (buiten) spelen, het streepjescode spel en de jaarmarkt zijn mijn favoriete activiteiten.
Ik heb heel lang gewerkt in de zorg voor mensen met een beperking en geef nu les op een MBO.
Tot snel!?

Zosia

Theo

Aliya

Anna

Onze koks 

Els

Mathijs

Mila

Riek

Onze mama’s 

Eva

Hoi, hopelijk toekomstige Nash dommer! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Eva en ik ben 24 jaar. Ik ben dol op zwemmen, lezen, fotografie, muziek luisteren en series kijken.
 
Na de middelbare school ben ik pedagogiek gaan studeren. Nu werk ik al een aantal jaar in de gehandicaptenzorg, met heel veel plezier! In mijn werk hou ik van een uitdaging, denk ik zo veel mogelijk mee met de bewoners en hou ik van plezier. Ik regel graag zaken rondom de bewoners en daarnaast stuur ik mijn collega’s aan zodat we de bewoners samen het best kunnen begeleiden en ze zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen!
 
Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee met het kamp. Ik vind het stiekem best wel spannend, maar ik heb er ook veel zin in! Het zal vast een onvergetelijke week worden. 
 
Zie ik je daar?

Nienke 

In de afgelopen jaren ben ik vaker mee geweest op kamp; eerst als mama, kok, hoofdleiding en zelfs als materialenvrouw. Dit jaar ga ik weer mee als mama en ook dit jaar neem ik mijn gitaar weer mee 🙂 

In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs met ernstig meervoudig beperkte kinderen en ik geef Muziek op Schootlessen op de muziekschool. 

Tot in Nash Dom!!! 

Merel

Onze papa’s 

Christiaan

Delano

Willem

Andre

Teake