Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee op kamp?

Alle begeleiders van Nash Dom 2021:

De staf

Hoofdleiding

Dit jaar zullen Alsu en Zosia samen de hoofdleiding van Nash Dom 2021 hebben. In 2016 hebben ze dit ook samen gedaan en ze hebben er weer enorm veel zin in!

Ze stellen zichzelf hieronder aan je voor 🙂 

Alsu

Hi, ik ben Alsu – Nash dom kamp dinosaurus 🦖 🍀
Mijn eerste kamp gebeurde al 20 jaar geleden 😱 in Rusland. Toen ging ik als Mama mee en ik vond het zoooo leuk dat ik al jaren als mama, stagiaire begeleider en hoofdleider ga 💚🍀 Ik ben psycholoog en coach en in het kamp hou ik van van alles regelen en veel spelen. Tot snel in het Nash dom kamp,

Alsu

Zosia

Ik ben Zosia.
Deze zomer ga ik weer mee op kamp en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik ben al vaak meegeweest op kamp en vind Nash Dom een van de leukste weken van het jaar. Samen (buiten) spelen, het streepjescode spel en de jaarmarkt zijn mijn favoriete activiteiten. Ik heb heel lang gewerkt in de zorg voor mensen met een beperking en nu leer ik jongeren hoe zij voor andere mensen moeten zorgen. Tot snel!?

Theo
Ik ben Theo Cappon. Vanaf 1995 ben ik betrokken bij de Nash Dom kampen. De eerste 25 jaar in Rusland met Nederlandse kinderen en begeleiders.
Nu al 12 jaar een prachtig kamp in Nederland met de echte Nash Dom tradities. Ook dit jaar hoop ik weer als kamp-opa van de partij te zijn. Vele jaren heb ik gewerkt als pedagoog aan de PABO te Haarlem (de oudste van Nederland). Nu lekker met pensioen, maar nog prima actief met allerlei activiteiten van onze Janusz Korczak Stichting waaronder de Nash Dom kampen en ons project in Sao Paolo ( Brazilië).

Aliya

Hoi, mijn naam is Aliya. Ik ben 38 jaar oud. Ik heb twee kinderen die al meerdere keren naar Nash Dom kamp zijn geweest. Deze zomer ga ik ook mee op kamp en daar heb ik heel veel zin in! In mijn dagelijks leven ben ik brand designer en in het kamp zal ik het team ondersteunen als materialenvrouw.
Ik zal mijn best doen om de kinderen in het kamp te helpen om hun creativiteit te ontplooien.

Tot in augustus! Liefs, Aliya

Anna

Hoi allemaal, ik ben Anna, en ik ga voor de 7e keer mee op kamp! Ik vind het zo mooi van Nash Dom dat we binnen een week één grote familie worden waarin iedereen mag zijn wie die is. En natuurlijk hou ik van knutselen, kampvuren en spelletjes. 

Ik ben al van alles geweest maar dit keer ga ik voor het eerst mee als creatief staflid. 

Hopelijk zie ik je in augustus! 

Onze koks 

Mathijs

Ik ben Mathijs, ik ben al een paar keer eerder mee geweest op kamp, dit jaar ga ik voor het eerst in de keuken staan om te koken.

Ik woon in Amersfoort, werk in de gehandicaptenzorg en als ik vrij ben ga ik het liefst naar buiten. Van lange stukken fietsen, tuinieren en wandelen word ik happy. Koken vind ik natuurlijk ook erg leuk!

Stijn (stagiair)

Hai allemaal, ik ben al heel vaak mee geweest op kamp als kind, maar dit jaar ga ik voor het eerst mee als stagiair en ik ga helpen in de keuken.
Ik heb er erg veel zin in! 

Tot in Nash Dom!

Reina

Dag allemaal, mijn naam is Reina. In 1995 ben ik voor het eerst meegegaan naar het Nash Dom kamp in Rusland. Jarenlang heb ik in de zomer in het kamp gewerkt; als begeleider, hoofdleiding en als materiaalvrouw. Het was geweldig om dit al die jaren mee te maken. Ik ben 1 keer eerder meegegaan naar het Nederlandse Nash Dom kamp. Dat was de eerste keer dat het zomerkamp in Nederland werd georganiseerd. Ik heb toen gewerkt als kok. Dit jaar ga ik ook weer mee om te koken. Naast roeren in potten en pannen ben ik ook dol op zingen en toneelspelen. Ik heb er zin in!

Groeten, Reina

Onze mama’s 

Eva

Hoi, hopelijk toekomstige Nash dommer! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Eva en ik ben 24 jaar. Ik ben dol op zwemmen, lezen, fotografie, muziek luisteren en series kijken. Na de middelbare school ben ik pedagogiek gaan studeren. Nu werk ik al een aantal jaar in de gehandicaptenzorg, met heel veel plezier! Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee met het kamp. Ik vind het stiekem best wel spannend, maar ik heb er ook veel zin in! Het zal vast een onvergetelijke week worden. 
 Zie ik je daar?     

Nienke 

In de afgelopen jaren ben ik vaker mee geweest op kamp; eerst als mama, kok, hoofdleiding en zelfs als materialenvrouw. Dit jaar ga ik weer mee als mama en ook dit jaar neem ik mijn gitaar weer mee 🙂 
In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs met ernstig meervoudig beperkte kinderen en ik geef Muziek op Schootlessen op de muziekschool. 
Ik hou van creatief bezig zijn en van spelletjes!

Tot in Nash Dom!!! 

Merel

Hoi Allemaal, ik ben Merel. Opgegroeid in Brabant tussen twee doeners van ouders en mijn fantasierijke broertje. Nu woon ik in Amsterdam met mijn man Yorick en onze kat Gibson. Daar werk ik op de toffe MBO school het Hout -en meubeleringscollege. Ik geef er les in Materialenkennis en op de industriële naaimachine. Thuis vind ik het tof om een mini moestuin te groeien en daarvan te snoepen. Mocht ik ooit een eigen werkplaats hebben dan zou ik daar zeker twee dagen per week knutselen, iets om naar toe te werken. Deze zomer heb ik zin om er met jullie allemaal een toffe week van te maken en samen te lachen. Tot in de natuur!

Renee (stagiaire)

Hoi, ik ben Renée. Ik ben zeventien jaar en ik ga na de zomervakantie naar de zesde klas. Ik ben al heel veel jaar mee geweest op Nash Dom als kind en dit jaar ga ik voor het eerst mee als begeleider. Ik hou veel van lezen, muziek en van creatieve dingen doen. Ik speel gitaar en ukelele en ik zing. Meegaan op Nash Dom als kind is altijd een super leuke ervaring voor me geweest en ik heb heel veel zin in het kamp komende zomer! Tot dan!

Paula (stagiaire)

Hallo ik ben Paula, 18 jaar oud. Mijn interesses zijn: zingen, lezen, piano spelen en het leren van talen. Ik ben al een keer eerder meegeweest naar het Nash Dom kamp als een van de kinderen en heb hier hele fijne herinneringen aan overgehouden. De sfeer van het Nash Dom kamp spreekt mij nog steeds aan. Dit jaar ga ik mee als een van de begeleiders. Ik kijk er naar uit om er met zijn allen een leuke en gezellige week van te maken!

Jasmine

Ciao! Deze zomer ga ik voor het eerst mee op kamp als mama en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik ben 26 jaar oud en ik ben Italiaanse. In mijn dagelijks leven geef ik  kooklerares aan kinderen en werk ik als nanny bij twee leuke gezinnen. Ik ben dol op kunst, lezen, koken, muziek om op te dansen en om leuke buitenactiviteiten met kinderen te doen.

Tot in Nash Dom!!! 💞

Loes

Hallo allemaal. Mijn naam is Loes en ik ben 25 jaar oud. Dit jaar ga ik voor het eerst mee als mama naar het Nash Dom kamp en daar heb ik onwijs veel zin in! Op het moment ben ik in het dagelijks leven veel met sporten bezig. Daarnaast houd ik ook erg van koken, haken en zwemmen. Ik heb de opleiding pedagogiek gevolgd en daarna ben ik al snel binnen de gehandicaptenzorg gaan werken. Waar ik nog steeds met plezier werk. Ik hoop dat de tijd voorbij vliegt en ik jullie allemaal snel kan ontmoeten!

Babette

Hoi allemaal, ik ben Babette. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer social work in Nijmegen. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier op een school voor speciaal voortgezet onderwijs gewerkt. Voor mij is dit de eerste keer dat ik meega met het Nash Dom kamp. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten en er samen een mega leuk week van te maken! Tot in Nash Dom 😊

Onze papa’s 

Delano

Hi iedereen! Nashdom 2019 was mijn allereerste kamp, maar dit jaar ben ik ook weer van de partij, uiteraard weer als papa! Ik ben momenteel 28, maar tegen de tijd van Nashdom inmiddels 29, hou enorm van koken, gamen en sporten (hockey!), maar ben van alle markten thuis. Afgelopen kamp was ik namelijk samen met Taeke te vinden bij alles wat te maken had met sport & spel. Ik ben altijd in voor een lach of iets ondernemen, laten we er een top week van maken! Zien we jou in Augustus? Tot dan!

Willem

Hallo allemaal, Ik ben Willem Verschoor, 35 jaar en woon in een Hamburger huis in Barneveld (en nee dit is geen grapje!!!). Ik ben een Nashdom rookie maar erg enthousiast geworden van de verhalen die ik gehoord heb!!! Ik hoop een positief steentje bij te mogen dragen dit jaar 🙂 Mijn hobby’s zijn muziek, kunst, cultuur en spelletjes in alle vormen en maten… Hopelijk kunnen we er met zijn allen een onvergetelijk kamp van maken, ik zie ernaar uit om met jullie allemaal kennis te maken 🙂

Liefs en groetjes, Willem 

Maurice

Hoi! Ik ben Maurice en ga dit jaar weer mee op kamp!
Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn vriendin samen in Amsterdam. Ik ben werkzaam in de IT en heb een psychologie achtergrond.

In het kamp kan en mag je echt jezelf zijn. Dat geldt voor iedereen in het kamp. We doen leuke spelletjes, creëren mooie momenten en wat vooral belangrijk is, we doen het samen. Ik ga graag weer mee, het is een week waar ik vaak aan terug denk. Tot snel!  

Taeke

Hoi, mijn naam is Taeke, ja een echte Friese naam, maar anders dan mijn naam zou vermoeden, ben ik geen Fries want ik woon al mijn hele leven in Badhoevedorp vlakbij Amsterdam. Ik ben 38 jaar oud en ik werk bij Post NL.

Voetbal is echt mijn ding. Ik speel het zelf, ik fluit wedstrijden, geef voetbaltraining aan jongeren en kinderen en ik zorg ook dat wedstrijden geregeld worden bij mijn voetbalclub. Ik houd naast voetbal ook van allerlei andere sporten en spellen.

Ik heb super veel zin om met jullie het Nash Dom kamp te gaan beleven 😁Tot in augustus !!🙋‍♂️