Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee met Nash Dom 2023?

De staf

Nienke

Hai, ik ben Nienke, 40 jaar oud en ik ga voor de tiende keer mee op kamp. Samen met Amber doe ik dit jaar de hoofdleiding. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en geef ik muzieklessen aan dreumesen, peuters en kleuters. Op het kamp heb ik altijd mijn gitaar mee en geef ik ook vaak een muziek workshop. Ik heb er weer erg veel zin in! Tot in Nash Dom!!

Amber

Hoi mijn naam is Amber en ik ga dit jaar mee als hoofdleiding op Nash Dom! Super leuk dat je meegaat!! Vorig jaar was ik mee als mama en dat was één van de leukste weken van het jaar voor mij. Ik woon in Amsterdam, werk in de jeugdhulp en vind het super leuk om te voetballen, tennissen en spelletjes te spelen. Tot op het kamp!

Theo

Hallo allemaal, ik ben Theo Cappon en ga al 13 jaar met het Nederlandse Nash Dom kamp mee als een soort kamp opa. Ik heb aan de VU pedagogiek gestudeerd en was 18 jaar docent aan de Pabo. Ik ben al een groot aantal jaren bestuurslid van de Janusz Korczak Stichting. Wij organiseren trouwens ism de hoofdleiding deze Nash Dom kampen. Ik kijk er naar uit om mijn favoriete workshop weer te geven; “ kleine beestjes”

Aliya

Hoi, mijn naam is Aliya. Ik ben 40 jaar oud. Ik heb twee kinderen die al meerdere keren naar Nash Dom kamp zijn geweest. Deze zomer ga ik voor de derde keer mee op kamp en daar heb ik heel veel zin in! In mijn dagelijks leven ben ik brand designer en in het kamp zal ik het team ondersteunen als materialenvrouw. Ik zal mijn best doen om de kinderen in het kamp te helpen om hun creativiteit te ontplooien. Tot in augustus!

Peter

Hoi allemaal, leuk om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Peter en ik ben 46 jaar oud. Ik woon in de Achterhoek, in het dorp Warnsveld. Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee met Nash Dom en ik hoop dat het dit jaar net zo'n superkamp gaat worden als vorig jaar. Hoewel ik voor mijn werk heel lang commercieel actief ben geweest in het binnen- en buitenland, ben ik weer gaan studeren en loop ik nu stage als geestelijk verzorger in de ggz. Maar voor nu..., laat de zomervakantie maar komen, want ik heb zin in een week vol Nash Dom als vliegende keep! Tot snel!!

Onze koks 

Ab

Ik ben Ab Nadi, 44 jaar en werkzaam in de IT, getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik mijn vrije tijd kook ik graag en ben ik bezig met muziek. Na een zeer geslaagd kamp waarbij ik in de keuken heb mogen werken met een fantastisch team, heb ik besloten om dit jaar weer mee te gaan.

Danielle

Hi allemaal! Ik ben Daniëlle, 26 jaar en woonachtig in Amersfoort. In het dagelijks leven werk ik op een buitenschoolse opvang en dit doe ik al 7 jaar. Een leuk feitje om te weten, ik ben de eerste 2 kampen in Nederland als kind meegeweest en dit wordt ook mijn 7e keer als begeleider op het kamp. Ik heb superveel zin om jullie allemaal weer te zien, tot dan!

Mariati

Hoi ik ben Mariati Blom en ben werkzaam bij GO kinderopvang. Ik werk op een psz en bso. Het is de eerste keer dat ik mee ga en heb er heel veel zin.

Riek

Ik ben Riek de Ruijter. Ik woon in Lelystad en ben net met pensioen. Ik ben zeker al een paar keer mee geweest, altijd in de keuken. Dit jaar ga ik weer mee en ik hoop dat het weer mag bruisen. We zien elkaar op het kamp. Groetjes Riek

Onze mama’s 

Pleun

Hoi! Wat super leuk dat je meegaat naar Nash Dom! Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Pleun en ik ga mee als mama op het kamp. In het dagelijks leven studeer ik technische bedrijfskunde en vind ik het leuk om te roeien, met vrienden samen te eten of een rondje te wandelen. Tot snel! Groetjes, Pleun

Renee

Hoi! Ik ben Renée en ik ga dit jaar mee als mama op kamp. Ik studeer Literatuurwetenschap en hou verder veel van buiten zijn, bakken en creatieve dingen! Ik heb er enorm veel zin in. Tot dan!

Maria

Hoi, ik ben Maria en ik ga dit jaar mee als mama op het kamp. Vorig jaar was ik voor het eerst mee in het Nederlandse Nash Dom kamp. Daarvoor ben ik meerdere keren als kind en ook als mama in het Russische kamp mee geweest omdat ik Russisch ben. Ik ben dol op kunst, schilderen, borduren, buiten spelen en het verspreiden van de filosofie van J.Korczak. Daarom kan ik niet wachten tot de zomer om weer samen met de kinderen leuke en creatieve activiteiten uit te voeren! Tot snel!

Jasmin

Ciao! Deze zomer ga ik voor de tweede keer mee op kamp als mama en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik ben 28 jaar oud en ik ben Italiaanse. In mijn dagelijkse leven geef ik kooklessen aan kinderen en werk ik als nanny bij twee leuke gezinnen. Ik ben dol op kunst, lezen, koken, muziek om op te dansen en om leuke buitenactiviteiten met kinderen te doen. Tot in Nash Dom!

Kristina

Dag lieve mensen! Mijn naam is Kristina en ik verheug me nu al op mijn 5de Nash Dom kamp dit jaar. Ik ga mee als “mama”. In het dagelijkse leven ben ik moeder van drie prachtige dochters en daarnaast ben ik een tandenfee☺️, speel ik graag gitaar (al kan ik het nog niet echt goed), loop hard en ben gek op golf surfen 🏄‍♀️! Graag zie ik jullie in augustus op kamp!!

Els

Hoi, ik ben Els. Ik ben in november afgestudeerd als sociaal werker en werk op dit moment in de kinderopvang. Ik ga dit jaar voor het eerst mee als mama en kijk er erg naar uit. Ik ben een groot fan van spelletjes spelen, lezen, muziek en dans. Tot snel bij Nash dom!!

Onze papa’s 

Taeke

Hoi, mijn naam is Taeke. Ja, een echte Friese naam, maar anders dan mijn naam zou vermoeden, ben ik geen Fries want ik woon al mijn hele leven in Badhoevedorp vlakbij Amsterdam. Ik ben 40 jaar oud en ik werk bij PostNL. Voetbal is is echt mijn ding; ik speel het zelf, ik fluit wedstrijden en geef training aan jongeren en kinderen en ik zorg ook dat wedstrijden geregeld worden bij mijn voetbalclub. Ik houd naast voetbal ook van allerlei andere sporten en spellen. Ik heb superveel zin om met jullie het Nash Dom kamp te gaan beleven 🙂 Tot in augustus!

Martijn

Hoi allemaal, ik ben Martijn en kom uit de omgeving van Amsterdam. Dit wordt mijn eerste jaar met Nash Dom. Ik werk doordeweeks als pedagogisch werker op een buitenschoolse opvang en op zaterdag ben ik vrijwilliger bij Jeugdland (een avontuurlijke natuur speeltuin). Ik weet niet veel van voetbal, maar ben wel bekend met scouting, bushcraft en ben ook in voor een spelletje of lekker zwemmen. Doe jij met mij mee? Tot snel!

Delano

Voor degene die mij nog niet kennen; ik ben Delano, 30, en kom uit het mooie Soest!
Ik ga voor de 4e keer mee op kamp en ook dit keer weer als vader. Ik ben van huis uit psycholoog, hockey, game graag en ben enorm fan van koken. Voor een hele hoop ben je bij mij dus op het juiste adres! Ik kijk uit naar het kamp en om vele nieuwe en oude gezichten weer te zien.
Tot snel!

Joep

Hoi, ik ben Joep en ga dit jaar mee als papa! Ik heb er reuze veel zin in om er met alle kinderen weer een onvergetelijk kamp te maken! In het verleden ben ik als papa meerdere malen naar Nash Dom in Rusland geweest en dit wordt nu mijn tweede kamp in Nederland. in het dagelijkse leven werk ik voor een groot bedrijf waarbij we schoonmaken, eten verzorgen, receptie, beveiliging en nog veel meer! Bij kantoren en fabrieken. Ik ben hierin voornamelijk verantwoordelijk voor de cijfers. In mijn vrije tijd hou ik van uit eten gaan, terrasjes pakken en natuurlijk vakanties, ik ben een echte levensgenieter! Hoop jullie allemaal snel te zien!

Tirolien

Hola, cómo estás! Ik ben Tirolien (op z'n Frans) maar zeg maar Tiro. Na een paar jaar niet meer mee geweest te zijn als kind, ga ik dit jaar mee als kamp-papa. Ik ben 23 jaar en ik studeer accountancy & fiscaliteit in België. In het dagelijks leven hou ik me vooral bezig met voetballen en fitnessen. Hebben jullie er net zo veel zin in als ik? Ciao en tot snel!

Peter

Hallo, ik ben Peter en dat al 71 jaar lang. Noem mij maar PéPan, want ik speel graag toneel, ook als de bosgod Pan. Zingen en lezen, wandelen en tuinieren zijn mijn hobby’s en die geef ik graag door in mijn vrijwilligerswerk, ook in het Nash Dom kamp natuurlijk! Echtgenoot ben ik en vader en ook opa van een fijn gezin. Ik werkte altijd al met mensen en kinderen en dat blijf ik graag doen. Heel benieuwd hoe het zal zijn, want dit jaar is mijn eerste kamp. Tot ziens, Peter.