Praktische info

Organisatie

In 2019 gaan we op kamp van  10 augustus t/m 16 augustus.

Nash Dom is een kamp voor kinderen van 6 t/m 17 jaar, dat sinds 2009 in Nederland wordt georganiseerd. Het kamp wordt gedraaid door vrijwilligers die, (al dan niet) professioneel vaker met kinderen te maken hebben. Alle medewerkers hebben een verklaring omtrent gedrag (VOG). Nash Dom is één van de activiteiten die georganiseerd worden vanuit de Janusz Korczak stichting Nederland. Meer informatie over deze stichting is te vinden op: www.korczak.nl

Kosten
Mee gaan op kamp kost 175,- euro per kind. Dit is inclusief overnachtingen, eten en drinken, eventuele uitjes en begeleiding, maar exclusief het vervoer naar de kamplocatie en terug. Vervoer van en naar het kamp moeten de ouders regelen.

We vinden dat alle kinderen die mee willen, mee moeten kunnen. De kosten mogen hierin geen belemmering zijn. Wanneer dit zo is kunt u (of kunnen jouw ouders/verzorgers) contact opnemen met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Er zijn sponsoren die het kamp goed gezind zijn.

Inschrijven
Opgeven kan via het inschrijfformulier. Een aantal weken voor het kamp wordt er een brief gestuurd met aanvullende informatie en een factuur. In de week voor het kamp neemt de begeleiding die uw kind (of jou) in de groep heeft, contact met u op om kennis te maken en te vragen naar eventuele bijzonderheden.

Contact
Via contact pagina kunt u contact met ons opnemen.