Begeleiders

Clara en Lot zijn dit jaar voor de tweede keer hoofdleiding

Maak alvast kennis met de kampbegeleiders!

Hi, ik ben Clara, 28 jaar oud en ik kom uit Berlijn, Duitsland. Ik woon al wel 8 jaar in Amsterdam en ga dit jaar voor de 7e keer mee op kamp. Dit wordt mijn tweede keer als hoofdleiding. Ik heb er onwijs veel zin in!

Hoi, ik ben Lot, 29 jaar oud en woon in Rijswijk samen met mijn vriend en hondje Miga.
Ik ga dit jaar voor 6e keer mee op kamp. Samen met Clara ga ik voor de tweede keer meer als hoofdleiding. Ik vind het leuk om kampjournaals te maken, doe je mee?

Hallo, mijn naam is Daniëlle, 22 jaar oud en kom uit Amersfoort. Ik werk als pedagogisch medewerker op een BSO. Ik ben zelf als kind 2 keer mee geweest op Nashdomkamp en ga dit jaar voor de 4e keer mee als kampmama. Ik heb er weer super veel zin in! Jullie ook?

Ik ben Delano en op het moment dat ik dit schrijf ben ik 26, maar binnenkort 27! Ik ben in 1992 geboren in Soest en heb daar ook altijd gewoond totdat ik op mezelf ben gaan wonen. Ik woon nu zo’n 7 jaar in Amstelveen, heb een achtergrond in Organisatiepsychologie en ben gek op koken, gamen en sporten. Ik ga dit jaar voor het eerst mee op kamp en ben enorm benieuwd naar wat ik allemaal mee ga maken! Wat ik in ieder geval wel weet, is dat het echt een top week gaat worden. 

Tot dan; of ookwel do svidanya!

Hallo ik ben Machteld en ik ben 60 jaar. Ik ben kunstdocent en pedagoog.
ooit studeerde ik in Warschau en ken dus het sfeertje wel een beetje, maar ben toch heel benieuwd en heb er veel zin in. Ik ga zeker wat workshops doen, o.a. de ‘groene man’ die echt de hele Drechtsteden is doorgereisd, met mijn koffer verhalen en ik kan het niet laten om een paar pakken klei mee te nemen.

Ik ben Taeke , 36 jaar jong, woonachtig in Badhoevedorp ( tussen Schiphol en Amsterdam)
Ik houd heel erg van sport
Voetbal is mijn favoriet sport. 
Ik ben voetbaltrainer en werk bij de post in het dagelijks leven 
Ik hoop een hele leuke week met Nash Dom te gaan maken in augustus! 

Ik ben Joep Hentenaar, 36 jaar en woon in Amsterdam. In mijn studententijd ben ik zes zomers naar Rusland gegaan als begleider voor Nash Dom. Dit is mijn  eerste kamp in Nederland! Ik heb er reuze veel zin in om er samen met de kinderen  een fantastische week van te maken!

Theo: ik ben vanaf 1994 betrokken bij de Russisch- Nederlandse Nash Dom kampen. In ’95 ging ik als papa van de jongste familie mee. Het was op De Krim. Ik was erg onder de indruk van de pedagogische aanpak van onze Russische Korczak vrienden. Vanaf dat moment ben ik onafgebroken bij de  Nash Dom kampen betrokken. Voor mij is de kern van onze kampen: het recht van het kind te zijn zoals je bent en…..wederzijds respect. Tot gauw Theo Cappon

Hey, ik ben Josje. Ik ben 25 jaar en ik ben geboren en getogen in Den Haag. Ik ben net afgestudeerd van de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening en afgelopen jaar heb ik in de kinderopvang gewerkt op allerlei verschillende groepen met de leeftijden van 0 tot 12. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee op Nash Dom kamp en ik kijk er enorm naar uit om weer mooie, grappige, creatieve en lieve herinneringen op te doen tijdens Nash Dom.

Hallo ik ben Riek de Ruijter. Ik ga weer koken in de keuken met de kinderen en Els en Mila. Is altijd zo heerlijk!
Zelf werk ik in de kinderopvang  bij de BSO .
Ik woon in Lelystad maar mijn roots staan in het mooie Den Haag.
Ik heb weer heel veel zin om te gaan en we gaan het weer doen. Tot ziens op 10 Augustus.

Hey allemaal,
Ik ben Marleen, 37 jaar en woon in hartje Amersfoort. 
Bij m’n studie ecologische pedagogiek werd de oproep gedaan om het kamp te begeleiden en omdat ik sinds korte tijd groot Korczak fan ben wil ik graag mee! 
Ik heb eerder vakanties begeleid voor de ymca, oa voor ama’s (alleenstaande minderjarige asielzoekers) en heb dat altijd erg leuk gevonden. 
Ik ben trainer mindfulness voor kinderen en jongeren en wie weet vinden jullie het leuk om daar tijdens het kamp ook nog iets mee te doen.

Mijn naam is Caro, ik ben 25 jaar oud. Dit is de eerste keer dat ik mee ga op Nash Dom kamp! Ik ben theatermaker, theater/kunstdocent en programma coordinator van kunstworkshops op AZC’s . Ik ben benieuwd naar alle verhalen, workshops en avonturen die we met zijn alle gaan maken!

Dag lieve allemaal, 
Ik wil mijzelf graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Mila, Ik ben 47 jaar (jong) en ik ben geboren in Moscow. Ik woon samen met mijn man Paul en onze drie kinderen Palina, Dilan en Roos in Haarlem.  Ik ben al een bekend gezicht voor de meeste van jullie, omdat ik dit jaar voor een tweede keer mee ga met het kamp.  Net als vorige jaar heb ik ontzettend  veel zin om een avontuur van Nash Dom opnieuw te beleven!! Ik weet zeker, dat we met zijn allen een super gezellige en mooie week zullen hebben. Ik heb er zin in!

Hallo allemaal, Ik ben Paul en  51 jaar woon in Haarlem en ben na 30 jaar in de mode leraar geworden op een HBO voor mode business. 
Ik denk dat ik mag zeggen dat ik de meest serieuze begeleider ben van het kamp. Ik heb wel altijd wat problemen gehad om ” binnen de lijntjes te kleuren”.
Kortom het gaat weer een dolle en gezellige boel worden!!

Ik ben Els. Ik ben pedagoog, docent en trainer. Ik ga al heel wat jaartjes mee met Nash Dom kamp. Soms als hoofdleiding, soms als mamma maar het meest als kok. Ook dit jaar ga ik lekker eten maken en hoop dat je komt helpen als je zin hebt. In de keuken zijn de mooiste en grappigste gesprekken en de lekkerste hapjes.

Ik ben Lotte, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb psychologie gestudeerd en ik werk in de jeugdhulpverlening. Dit jaar ga ik voor het eerst mee op het Nash Dom kamp en ik heb er veel zin in om er samen met de kinderen en de begeleiders een leuke week van te maken! Ik neem ook mijn gitaar mee!