Begeleiders

In juni 2019 zal de team van begeleiders bekend worden en gaan wij hier de nieuwe foto’s en verhaaltjes plaatsen. 
 
Dit zijn de begeleiders die mee gingen met Nash Dom 2018
 
 
 
 

 

 

Hi, ik ben Clara, 27 jaar oud en werkzaam als organisatiepsychologe.

Ik ga al even lang mee op kamp als dat ik in Nederland woon, namelijk sinds 7 jaar (oorspronkelijk kom ik uit Berlijn, Duitsland). Dit zegt al genoeg, toch? Ik kan en wil gewoon niet meer zonder Nash Dom! Ik kijk er onwijs naar uit om dit jaar weer als kampmama een prachtige week met alle kinderen en begeleiders te beleven! Tot snel!

Hallo, Ik ben Paul, vader van 2 dochters en 1 zoon.

Samen met mijn vrouw Mila zullen wij mee doen aan het NashDom zomer kamp 2018.
Als opgeleide pleegouders hebben we samen zeer veel ervaring met kinderen en is niets leukers dan samen met de kinderen er een geweldige week van te maken.
Uiteraard moet dit goed samen gaan met veel lol en plezier en zoals je op de foto kunt zien gaat dat wel lukken!

  Mijn naam is Kristina en ik ben 33 jaar oud.

Deze zomer ga ik voor de tweede keer als mama mee op kamp en ik neem ook mijn twee dochtertjes mee. Van beroep ben ik al 11 jaar mondhygiëniste. We gaan er een leuke, leerzame en vooral hele gezellige week van maken! Tot ziens op kamp!

  Hoi! Mijn naam is Esther Scholtens, ik ben 28 jaar en ga dit jaar voor de 5e keer mee op kamp.

In het dagelijks leven ben ik bezig met de laatste fase van mijn opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs. Vanaf volgend schooljaar start ik als juf van groep 1/2 en groep 4. Nash Dom is voor mij een plek waar kinderen en volwassenen met en van elkaar leren en plezier maken. Ik kijk er weer naar uit om een week samen te zijn met zo veel kinderen en fijne begeleiders en om met elkaar weer een mooi kamp neer te zetten. Tot op Nash Dom!

  Hey! ik ben Lot Harteveld, 27 jaar en 4de jaars PABO student aan de Haagse Hogeschool.

Ik woon in Rijswijk, samen met Diego mijn vriend en Miga mijn hondje. Ik ga nu als mama mee na 1 keer mee geweest als kok en 1 keer als hoofdleiding.

  Ik ben Theo Cappon en een beetje de opa van het kamp.

In 1995 ben ik voor het eerst mee gegaan met een Nash Dom kamp. Ik vind het geweldig leuk om met de kinderen en de papa’s en de mama’s een week samen te leven en plezier te hebben. Oh ja , ik houd van verhalen vertellen.

  Christiaan, 28 jaar. Ik ben klaar met studeren (Economie en Ondernemerschap).

Dit wordt mijn zevende Nederlandse Nash Domkamp, maar ik ben ook al zes keer mee geweest naar de Russische kampen. Nash Dom heeft heel veel voor mij betekend wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ligt mijn passie bij auto’s, en dan vooral bij de reparatie. Hierin wil ik graag een bedrijf opzetten. Dit jaar ga ik mee als papa.

  Ik ben Nienke, 35 jaar oud.

Еn in het dagelijks leven geef ik muzieklessen aan blinde- en slechtziende kinderen. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf in het geven van Muziek op Schootlessen; muziekles voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar oud. Erg leuk om te doen! Inmiddels heb ik al aardig wat Nash Dom-ervaring opgedaan: 2 keer als mama, 3 keer als hoofdleiding, 1 keer in de keuken en dit keer ga ik mee als materialenvrouw en zal ik inspringen waar nodig. Ik heb er zin in!

  Mijn naam is Els van der Luit en ik ga voor de 10de keer mee op kamp.

Ik vind het kamp een week om naar uit te kijken! Ik ben een keer kok geweest en ik ben twee keer hoofdleiding geweest samen met Nienke en Thea. Als ik niet op kamp ben ben ik Docent pedagogiek en trainer en adviseur kinderopvang. Vooral ben ik moeder van drie (grote) kinderen; Josje, gaat ook mee op kamp en Lot, mijn oudste dochter ook. Dit jaar ben ik kok op kamp, dat vind ik super leuk. Samen met Riek.

  Dag lieve mensen, Mijn naam is Mila en deze zomer ga ik en mijn man Paul voor de eerste keer mee op kamp als mama en papa.

Samen hebben we 3 kinderen en onze jongste dochter van 14 gaat ook gezellig met ons mee. In mijn dagelijkse leven werk ik al 10 jaar bij de Gemeente Amsterdam en heb het nog altijd super naar mijn zin. Ik weet het zeker, dat we met zijn allen een super leuke,gezellige en ook een beetje ondeugende week van gaan maken.:)))

  Ik ben André, ik ben geboren op een schip.

Еn nu woon ik in een huis van 300 jaar oud, in Amsterdam vlakbij de Dam, dat is een groot plein en daar heb je allemaal mensen die muziek maken of bellen blazen of die zich verkleden als standbeeld. Ik hou van voetballen, toneel spelen en stoeien. Ik vind het ook leuk als je samen de slappe lach hebt. Op kamp vind ik het leukste: de laatste avond omdat we dan met zijn allen samen zijn en het nog niet voorbij is. De foto van mij is gemaakt in de Sahara, dat is de grootste woestijn ter wereld, en iedereen draagt daar zo’n doek om zijn hoofd omdat het er heel warm is.

  Ik heet Bashar Dassouki en ik kom uit Palestina.

Ik heb pedagogiek gestudeerd. Ik werkte bij Verenigde Naties in Syrië en Lebanon. Ik kwam naar Nederland 4 jaar geleden. Ik heb gewerkt met kinderen hier in Nederland als pedagogisch medewerker bij de BSO Anne Frank. Nu werk ik bij Lokalis als Gezinswerker. Dit is mijn tweede keer met Nash Dom kamp.

  Hallo allemaal!  Mijn naam is Daniëlle van Hamersveld, ik ben 21 jaar oud en woon in Amersfoort.

Ik ben Pedagogisch medewerker bij de SKA en doe dit werk 2 jaar. Nashdom betekend veel voor mij. Ik ben 2 keer als kind mee geweest omdat wij toen niet met het gezin op vakantie gingen. Het kamp was altijd super verzorgd en aardige kampmama’s en papa’s. Een paar jaar later kriebelde het om een keer zelf als kampmama mee te gaan, dus waarom ook niet!? Ondertussen ga ik nu voor de 3e keer mee als kampmama en heb er weer super veel zin in!  

  Hallo ik ben Sandrine Nayiziga en ik 20 jaar.

Ik ga dit jaar weer mee voor de 2de keer mama. Ik vind het leuk om met kinderen te spelen en te hun te helpen. In het dagelijkse leven hou ik me bezig met mijn studie en werk. Ik doe de opleiding verpleegkunde en heb net mijn eerste jaar afgerond. Ik hou van voetballen en shoppen. Ik vind het leuk dat ik dit jaar weer mee mag maken met leuke en gezellige mensen. Ik kijk naar uit naar het kamp.

  Mee doen met het Nash dom kamp geeft mij altijd heel veel energie en daarom kom in elk jaar graag terug als begeleider. Mijn naam is Maurice Rombout en ik ben 27 jaar en woon in Amsterdam. Dit jaar wordt het mijn 3e keer dat ik mee ga. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en te sporten. Met collega’s of vrienden ga ik regelmatig boulderen. 

Dit jaar ga ik echter mee als keukenstaf en heb ik een paar leuke kookworkshops bedacht voor tijdens het kamp!